Vejle Akvamesse

Da jeg besøgte Vejle Akvamesse var det uden den helt store ide omkring, hvad det indebar. Jeg har aldrig før været til en akvariemesse. Min eneste forkundskab kom fra at have set enkelte fotografier fra akvamesse tidligere år.

Jeg håbede blot på, at der var menge gode tilbud samt nye spændende dyr og planter, som butikkerne heromkring ikke sælger dagligt.

Vejle akvamesse 2014
Foto: Vejle akvamesse 2014

Det var dog en kedelig start jeg fik. Mange mennesker, så mange, at jeg måtte opgive den første vej rundt i hal 1 fordi det var ufremkommeligt. Første pris jeg fæstede mig ved var desværre også nedslående: 400 kr. for et 54 liter EHEIM AQUASTAR startersæt. Den pris er fast pris hos den ene forhandler i Odense, og da Petworld har prismatch og har 20 butikker fordelt i Jylland og på Fyn burde det være muligt for halvdelen af landets befolkning, at købe EHEIM AQUASTAR startersæt til den pris.

Derudover har Junglen i Taastrup tilbud på 54 liter startersæt for 498 kr inkl et gavekort på 250 kr og hos Tropeland sælges jævnligt 54 liter akvarium for 250 kr. Så jeg var skuffet.

Jeg var meget imødekommende for, at købe nye spændende fisk samt rejer; men ville også gerne købe Amanorejer, Panda pansermaller samt hun kampfisk crowntail. – Dette var dog ikke muligt. Jeg gik rundt i de to haller igen og igen og igen for, at kigge på de forskellige ting der blev solgt; men uden at finde det ønskede*.

Akvamesse i Vejle 2014

Indkøb foretaget på Vejle Akvamesse 2014:
Seks planter 100 kr.
Klæbetermometer 10 kr.
Fem planter 100 kr.
Små mallepiller m/indsekter til malleunger 45 kr.
Digital termometer 50 kr.
Fem panda pansermaller
12 cm fangstnet 12 kr.
Fem L-181 maller

* Det lykkedes faktisk til sidt, at se en forhandler havde Panda pansermaller. Jeg havde faktisk været ved forhandleren mindst tre gange tidligere og købt ind inden, jeg opdagede fiskene i bunden af et akvarium med andre fisk, der i farve og mønster mindede om panda pansermallerne.

Skriv et svar